سرویس قابلمه سرامیکی

بازدید :896
زمان :
<-PostVoteForm->

نکاتی جالب در مورد تخته ی آشپزخانه

سرویس قابلمه سرامیکی

تخته آشپزخانهیکی از وسایل است که خانم های خانه دار برای خرد کردن سبزیجات و گوشت و مرغ و ... خیلی با آن سرکار دارند و در بهداشت و سلامت مواد غذایی خیلی موثر هستند.

گاهی اوقات بعضی از تخته ها بوی گوشت و مرغ رو به خودشون می گیرند و اگر بخواهیم از این تخته ها برای خرد کردن کاهو و گوجه فرنگی استفاده کنیم بوی بدی را به سالاد منتقل می کنند و این اصلا خوب نیست، حتی برخی از موارد این تخته ها اگر پلاستیکی باشند رنگ گوجه فرنگی و مرغ رو به خودشون می گیرند.

اگر از تخته ی پلاستیکی استفاده می کنیم باید به چند نکته توجه کنیم :

تخته های پلاستیکیمعمولا به رنگ های مختلف هستند و هر رنگی مخصوص یک ماده غذایی است، مثلا تخته آبی برای گوشت، تخته سبز برای سبزیجات و کاهی و تخته زرد برای مرغ استفاده می شوند سعی کنیم تخته ی سبزیجات و مواد پروتئینی را جدا کنیم.

سطح تخته را پس از استفاده با آب گرم و مایع ظرفشویی بشوییم.

یکی از معایبی که تخته های پلاستیکی دارند این است که باعث کند شدن چاقو بعد از یک مدت می شوند...

نکاتی در مورد تخته های چوبی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 8
  • بازدید کننده امروز : 9
  • باردید دیروز : 4
  • بازدید کننده دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 51
  • بازدید ماه : 155
  • بازدید سال : 617
  • بازدید کلی : 32096
کدهای اختصاصی