تخته آشپزخانهیکی از وسایل است که خانم های خانه دار برای خرد کردن سبزیجات و گوشت و مرغ و ... خیلی با آن سرکار دارند و در بهداشت و سلامت مواد غذایی خیلی موثر هستند.
گاهی اوقات بعضی از تخته ها بوی گوشت و مرغ رو به خودشون می گیرند و اگر بخواهیم از این تخته ها برای خرد کردن کاهو و گوجه فرنگی استفاده کنیم بوی بدی را به سالاد منتقل می کنند و این اصلا خوب نیست، حتی برخی از موارد این تخته ها اگر پلاستیکی باشند رنگ گوجه فرنگی و مرغ رو به خودشون می گیرند.
اگر از تخته ی پلاستیکی استفاده می کنیم باید به چند نکته توجه کنیم :
تخته های پلاستیکیمعمولا به رنگ های مختلف هستند و هر رنگی مخصوص یک ماده غذایی است، مثلا تخته آبی برای گوشت، تخته سبز برای سبزیجات و کاهی و تخته زرد برای مرغ استفاده می شوند سعی کنیم تخته ی سبزیجات و مواد پروتئینی را جدا کنیم.
سطح تخته را پس از استفاده با آب گرم و مایع ظرفشویی بشوییم.
یکی از معایبی که تخته های پلاستیکی دارند این است که باعث کند شدن چاقو بعد از یک مدت می شوند...
نکاتی در مورد تخته های چوبی
خرید بهترین چرخ گوشت خانگی