چاقوی آشپزخانه یکی از ابزار مهم در آشپزی و همینطور آشپزخانه به کار میرود ، به همین دلیل باید به نوع ، جنس و خیلی از نکاتی را که باید در خرید کارد آشپزی رعایت کنید را نیز در نظر داشته باشید .
در ادامه میخواهم شما را با برخی نکات در هنگام خریداری که باید توجه کنید را متذکر شما شویم .
یک چاقوی مناسب برای انجام امور آشپزی جنس آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، بهترین انتخاب در این زمینه که باید رعایت شود این است که جنس تیغه از نوع استیل یا فلزی محکم و سخت باشد تا بتواند این ابزار در آشپزخانه اتان عمری طولانی را داشته باشد ، چاقو هایی که از جنس سرامیک هستند نمیتوانند خیلی تیز باشند و طی چندین بار مصرف نسبت به سایر چاقو ها شما را بیشتر در هنگام کار با آن اذیت خواهد کرد .
نکته ی بعدی این است که چاقوی شما از دسته ی محکمی برخوردار باشد ، در هنگام خرید آن را در دست خود بگیرید و مطمعن شوید که نسبت به سنگینی و دسته ی چاقو هیچ حس بدی ندارید ، چرا که برخی از کارد های آشپزخانه از استانداردی استفاه نمیکنند و میتوانند بعد ها برای شما مشکل ساز شوند.
نکته ای که باقی میماند این است که شما باید از محکم شدن دسته ی چاقو با تیغه ی آن اطمینان حاصل فرمایید واز محصولاتی استفاه کنید که دارای ضمانت نامه و خدمات پس از فروش باشد .
این را فراموش نکنید که هر چاقو بنابر هدفی تهیه شده است مانند نگینی کردن مواد اولیه وخیلی از موارد که کارد مخصوص به خود را دارد ، شما دوست عزیز باید ابتدا این گزینه را مد نظر داشته باشید که چه نوع کاردی با چه کاربردی میخواهید و بعد اقدام به خرید کارد مورد نظر کنید .
نکاتی که در نگهداری کارد آشپزخانه لازم است .
در هنگام کار با آن چاقو را روی سطوحی بکشید که سطح مورد نظر از جنس چوب و پلی اتیلینی باشد ، چرا که مقاومت کمتری نسبت به سطوحی فلزی و یا پلاستیکی دارد ، به همین دلیل تیغه ی چاقو در مدت زمان کمتری در سطوح ذکر شده کند میشود .
نکته ی آخر این است که برخی چاقو ها را نباید در ماشین ظرف شویی قرار داد ، از این نکته نیز اطمینان حاصل فرمایید .