تخته آشپزخانه یکی از وسایل است که خانم های خانه دار برای خرد کردن سبزیجات و گوشت و مرغ و ... خیلی با آن سرکار دارند و در بهداشت و سلامت مواد غذایی خیلی موثر هستند.
گاهی اوقات بعضی از تخته ها بوی گوشت و مرغ رو به خودشون می گیرند و اگر بخواهیم از این تخته ها برای خرد کردن کاهو و گوجه فرنگی استفاده کنیم بوی بدی را به سالاد منتقل می کنند و این اصلا خوب نیست، حتی برخی از موارد این تخته ها اگر پلاستیکی باشند رنگ گوجه فرنگی و مرغ رو به خودشون می گیرند.
اگر از تخته ی پلاستیکی استفاده می کنیم باید به چند نکته توجه کنیم :
تخته های پلاستیکی معمولا به رنگ های مختلف هستند و هر رنگی مخصوص یک ماده غذایی است، مثلا تخته آبی برای گوشت، تخته سبز برای سبزیجات و کاهی و تخته زرد برای مرغ استفاده می شوند سعی کنیم تخته ی سبزیجات و مواد پروتئینی را جدا کنیم.
سطح تخته را پس از استفاده با آب گرم و مایع ظرفشویی بشوییم.
یکی از معایبی که تخته های پلاستیکی دارند این است که باعث کند شدن چاقو بعد از یک مدت می شوند...
نکاتی در مورد تخته های چوبی